Buzzquotes – din kilde til den bedste forsikring fører på nettet!

Hurtig opdatering! Buzzquotes er en virksomhed, vi har gennemgået et par år tilbage. De startede med fremragende ratings, og derefter faldt en smule. Men de er nu tilbage på radaren. Du kan finde ud af for dig selv ved at udfylde deres oplysninger anmodning form. De vil sende dig gratis information om deres bly generation programmer. Vi er meget imponeret over deres kundeservice, og de er fremragende på leadgenerering. Fører de giver: Auto forsikring, husejere forsikring, sygesikring og livsforsikring.

“Dette bly resulterede i en $25.000 livrente salg på den første aftale. Min Kommission på dette salg var nok til at betale for 100 fører.”- John W.

“Det er meget nemmere at forlade hjemmet med en check, når den potentielle kunde er klar til at købe. Det er hvad buzzquotes.com giver agenten, en klient, der er gjort shopping og klar til at købe.”- Ben P.

“Solgt en anden! Ud af omkring 16 fører indtil videre, jeg har solgt 4, der har givet ca $6700 i første år provisioner. Store afkast af investeringen! “- Mark R.

“En aftale tæt. God, nem salg.”- Matt R.

“Jeg har blevet benytter buzzquotes siden november sidste år (2006). Jeg har solgt 20 politikker for 36 fører siden november. Hvis info om kundeemnet er korrekt, jeg har en bedre end 50/50 chance for at sælge dem. En del af min succes er kvalitet virksomheder, jeg repræsenterer, del er min evne og en del er de fremragende fører fra buzzquotes.com. Tak”- Adam F.

“Dette var mit første one million dollar sigt forsikring politik har jeg solgt! Takket være buzzquotes.”- Lance V.

“Sælges $500.000 sigt liv politik. Picking op $45,000 SPDA næste måned fra modning CD’S, plus tre Roth IRA’S. Vil skrive yderligere $250.000 liv i februar efter fødslen af barnet, og er begyndt diskussion af frivillige, løn fratrukket pensionsordning for 200 medarbejdere. Store resultater fra en bly.”- Dick L.

“Jeg solgt en politik på mand og kone og fik to henvisninger.” – Bradley W.

“Tak buzzquotes kundeemnerne er stor, hold ’em kommer!” – Shawn B.

“Solgt et par af sundhedspolitikker, erstatte deres gamle sundhedsplaner. Buzzquotes førte mig til vidende forbruger hvem jeg lukket 2 dage efter at få e-mailen. Vej at gå!”- Jason C.

“Tak for kundeemnet. Jeg var i stand til at hjælpe denne udsigt opnå livsforsikring for at finansiere hans virksomhed købe-sælge aftale. Tak.”- Lucy C.

Du kan købe nogen form for forsikring kundeemner. Auto forsikring, husejere forsikring, sygesikring og livsforsikring. Du honorere nemlig i går, og de ikke har tid forpligtelser eller Tilmeld dig gebyrer. Det er altid godt.

Buzzquotes filosofi at levere kundeemner til ikke mere end 3 branchefolk i ethvert område holder konkurrencen, de er ikke spredes til tynde, og deres fører producere resultater. Så, du bør give dem en prøvetur. For at få flere oplysninger fra buzzquotes udfylde dette ingen forpligtelse form, og de vil emaile dig en gratis info pack.

Den eneste måde at vide med sikkerhed, hvis buzzquotes er det rigtige valg er at give dem en chance. Købe et par fører, og hvis de ikke, hvad du ønskede i en lead generation company, prøv en anden. Vi får gode tilbagemeldinger, og de har været meget konsekvent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.