Delaware rangeret #1 i USA

Hvert år USA Chamber of Commerce annoncerer hvilke stater har det bedste og værste juridiske system. For det femte år i træk, har Delaware modtaget toppen hædersbevisninger, at blive navngivet staten med den skønneste retssystem. Derudover en undersøgelse af amerikanske virksomheder rangeret Delaware som staten gør det bedste job i at skabe en retfærdig og rimelig juridiske miljø. Som mange af de øverste virksomheder i USA, og et stigende antal små og mellemstore virksomheder, har valgt Delaware som sted at indarbejde, at ranking ikke bør komme som en stor overraskelse.

Resultaterne af den undersøgelse, 2006, som blev officielt gennemført for USA kammer Institute for juridiske Reform af The Harris Poll, undersøgte en national stikprøve af generelle virksomhedsjurister eller andre senior corporate litigators at udforske hvordan rimeligt og fair det juridiske system opfattes af amerikanske virksomheder. For at sikre integriteten af resultaterne, respondenterne blev først screenet for deres fortrolighed med stater, og dem, der var meget eller lidt fortrolig med retssager miljø i en given stat blev derefter bedt om at evaluere denne stat.

Når beslutte, hvor at indarbejde, er der en række overvejelser, der skal tages hensyn til virksomheder. Måske er den eneste vigtigste overvejelse for enhver virksomhed den juridiske miljø inden for iblanding stat. I de sidste par år, har flere stater forsøgt at skabe mere gunstige klima for virksomhederne; men år efter år, det er Delaware, som giver de mest fair og kompetente dommere, den bedste og mest effektive håndtering af retslig procedure og juryer, der er kompetent, fair og forudsigelig. Det er også Delaware, der giver de mest fleksible og forretningsfolk indarbejdelse love, herunder minimal regulering og minimal hvert år indgive krav. (besøg www.delawareinc.com)

For nylig, dannelse virksomheder i staten Nevada har montering en reklamekampagne til at drive virksomheder ind i ørkenen, udråber statens minimumsregulering. Hvad der mangler i Nevada, men er en fair, kompetente og forudsigeligt juridisk miljø. I virkeligheden, i 2006 rangeret Nevada værste blandt medlemsstaterne med hensyn til at skabe en retfærdig og rimelig juridisk miljø mens ranking 37th samlede. Derudover flere magasin publikationer, venture kapitalister og angel investorer vil de alle rutinemæssigt smide forretningsplaner, de modtager fra selskaber i Nevada. Dette betyder selvfølgelig, er, at hvis du er en lovlig virksomhed for du kunne få uhensigtsmæssigt mærket som usmagelige blot fordi du har indarbejdet i Nevada.

Desuden, tout mange, hvis ikke de fleste af Nevada virksomheder, der kan hjælper personer oprettet virksomheder, det faktum, at når du skriver en Nevada LLC ejerne af LLC kan forblive anonym. For nogle er sådan anonymitet kan være nyttige, men Nevada løftet er vildledende i bedste fald og helt uvederhæftigt i værste fald. Mens anonymt kan du oprette en Nevada LLC, skal virksomheden give ministeren med navne og adresser på hver manager eller administrerende medlemmer på eller før den sidste dag i den første måned efter indgivelsen af Nevada LLC. Se Nevada reviderede vedtægter 86.263. Et løfte om anonymitet i Nevada kan derfor være en hule løfter.

Mens anonyme ejerskab ikke kan være vigtige for alle, i nogle situationer kan der være en legitime forretningsmæssige interesse i at holde tingene privat. I modsætning til Nevada tilbyder Delaware virkelig et svar til dem, der søger efter privatlivets fred. Simply erklærede, i Delaware, hvis du vil oprette en anonym LLC, du kan gøre netop dette. Ikke hvor i Delaware love er der nogen krav, at ledere eller medlemmer være identificeret i enhver arkivering. I virkeligheden, siger Delaware lovgivningen vedrørende dannelsen af LLCS specifikt at navne på ledere eller medlemmer kan medtages, men er ikke påkrævet. Se Delaware kode § 18-102. Derfor, hvis anonymitet er, hvad du ønsker så Delaware er stedet at indarbejde, ikke Nevada.

Når det besluttes at indarbejde i Delaware, får virksomheder af alle størrelser fordel af de mest udviklede erhvervslovgivningen i USA. Delaware Chancery Court er kendt i hele landet for dets håndtering af komplekse erhvervslivets forhold. Faktisk andre stater forsøger at kopiere Delawares vellykket erhvervsklima henvende sig til og udsætte Delaware Chancery court og dens afgørelser, dermed anerkender den overlegne klima leveres til virksomheder af staten Delaware.

Hvor du indarbejde er en stor beslutning, men for virksomheder af alle størrelser Delaware har truffet beslutningen meget let. Uanset om du er en nystartet virksomhed, familie virksomhed, lille virksomhed, stor virksomhed eller datterselskab, er Delaware sted at indarbejde. Uanset om du danner en LLC, et partnerskab, en generel corporation eller et C-corporation, vil du drage fordel af nationens førende retssystem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.