Hvordan kan jeg tjene penge arbejder fra hjemmet? Lad mig antal måder…..

Her i USA synes i det mindste, det at være mere og mere populært at finde en måde at tjene til føden fra komfort i dit eget hjem. Mennesker – især mødre – er på udkig efter måder at blive hjemme med deres børn og endnu bidrage til familiens indkomst. De strejftog internettet om natten eller på deres frokostpauser, på udkig efter netop den rigtige lejlighed, der passer til deres interesser og familie. Lad mig foreslå deres søgning kan være for snæver.
Oftere end ikke, ser de på og nogle variation af internetmarkedsføring. Men de har ikke en anelse om hvordan markedet, søgemaskiner tilbyder bogstaveligt talt millioner af muligheder og svindel og rip-off kunstnere er mere almindelige end sand lopper på stranden. Der er mange andre måder at tjene en indkomst fra hjemmet. Lader udforske et par, og kombinere dem med nogle internetaktivitet. Synergien bare vil måske overraske dig!
Den første og mest indlysende valg ville være at åbne dit hjem til dagtilbud. Du er jo der med dine egne børn, så du kan også tilføje et par, højre? (Holde op med at grine!) Afhængigt af din forfatning, familiens størrelse og make-up, hjemmet og værftet størrelse, etc., kunne dette være lige noget for dig. At køre det som en virksomhed indebærer en hel del mere end fodring børnene og at holde dem fra at spille på gaden, men det virker for mange og det kan arbejde for dig. Hvis du har ældre børn, inddrage dem i pleje hos de yngre samt nogle af de forretningsmæssige aspekter. Tænk på det som on-the-job træning i hjem og business management. Det er uvurderlig træning de ikke kan få andre steder.
Hvis du kan lide at lave mad, kan du undersøge noget, der involverer madlavning eller bagning. Der er slik-gøre virksomheder, catering forretninger, kage udsmykning virksomheder mv. Nogle mennesker levere hjemmebagt godbidder til lokale nærbutikker, lastbil stopper, sandwich butikker og steder som det. De skal naturligvis gå gennem arbejdstilladelse proces, men det er normalt, at starte en virksomhed. Nogle mennesker oprette og bage godbidder til hunde og katte og sælge dem til dyrehandlere. Disse er også virksomheder, der kan involvere dine ældre børn. De kan hjælpe med forberedelse og oprydning. Teenagere kan også lære bogholderi og når de får deres kørekort om nødvendigt kan foretage leverancer.
Der er utallige produkter, der kan markedsføres via homeparties. Det er ikke kun for Avon og Tupperware anymore. Møbler og dekorationer, stearinlys, gummistempler, smykker, legetøj og børnetøj, og hvem ved, hvad jeg ikke har af er alle muligheder. Dette er populær hos mødre, der er hjemme hele dagen med børn og føler behov for at komme ud og have en samtale med en anden voksen. De planlægge aftenen parterne i andre folks hjem. Deres mænd er hjemme med børnene, og de er i stand til at socialisere og tjene penge på samme tid. For mange mødre er det bare ideelt.
Nogle mennesker er født i naturlige “cleanies.” De har fundet ud af, at andre mennesker ikke kan lide at rense huse og kontorer og heller ikke er meget god til det. Så kommer de til undsætning – for en pris. Rengøring inddrage forlader dit hjem, som er, hvad nogle mennesker ikke ønsker at gøre, men hvis du har din egen virksomhed, du er chefen og til en vis grad kan angive din egen timer. Ene forælder kan arbejde dag timer og en forælder kan finde nattetimerne. Hvis du har teenagere, kan igen du inddrage dem i erhvervslivet, både i arbejdskraft og papirarbejde.
Nogle mennesker er naturligvis organiseret og kan sælge deres dygtighed til dem, der er “udfordret.” Du vil igen nødt til at forlade dit hjem, men du kan indstille aftaler for mens dine børn er i skole og ikke lave aftaler på dage, hvor de har efter-skoleaktiviteter, at du afslutter arbejde, så du kan deltage i. Dette kan også være en stor forretning for den rette person til at køre fra deres hjem.
Du kunne også gøre dit hjem til din virksomhed ved at konvertere en del af det til en bed-and-breakfast. Dette ville kræve tilladelse og kontrol med zoneinddeling love og alt det der. For at lykkes, vil du også skal have gaven af gæstfrihed samt mange af de færdigheder, der er nødvendige for de andre virksomheder, der er nævnt ovenfor. Men hvis du gerne møde nye mennesker og ville nyde åbning af dit hjem – for en pris – så måske du skulle kigge på det.
Der er mange, mange andre muligheder, herunder distancearbejde, brevskrivning, undervisning tegnsprog til mødre og babyer, korrekturlæsning, hjemmeside og grafik design, lykønskningskort design og vers skriver, og om og om og på!
Hvad nu om at internetdelen? Mange virksomheder – selv små lokale dem – finde de gør bedre hvis de har en hjemmeside. Hjemmesider kan sætte og vært for overraskende lidt penge. Nogle internetvirksomheder tilbyder produkter, der kan sælges til kunder du erhvervet gennem nogle af de ovennævnte forretninger. For eksempel, hvis du bruger en bestemt “grøn” rengøring produkt, ville måske din børnehave forældre eller de mennesker, der arbejde i de kontorer, du rense være interesseret. Markedsføre din virksomhed på dit websted og markedsføre din hjemmeside til dine kunder. Udskrive og tilbyde kuponer. Sætte din hjemmeside på trafik udvekslinger. Der er endda dem, hvor du kan tjene mens du surfer! Tale om nemme penge – og du tjener eksponering for dit websted, også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.