Advarsel: Dagens “Non Profit kredit rådgivere” er gårsdagens regningen samlere!

Her er en beskidt hemmelighed, dagens “non profit kredit rådgivere” er ofte bare front organisationer betalt lukrative provisioner af kreditorer at holde forbrugerne fra at erklære konkurs!
I “gæld samling biz”, vil kreditorerne sælge dine udestående gæld med gæld af hundredvis af andre til en samling agentur for kontanter op foran.
Inkassobureauer vil arbejde denne gæld, indtil de har lavet alle de penge, de kan.
Så de vil holde sælge denne blok af virksomheden til hvem vil købe det.
Dette forklarer, hvorfor du kan stoppe med at være plaget af et lovforslag samler i et stykke tid så en helt anden regning indsamler psykopat vil begynde at kalde dit hus eller sender du truer bogstaver ud af det blå når du troede, de var færdige.
Fair Credit Reporting lovene har sat nogle spjæld på deres rå aktiviteter, som har konkurslovgivningen.
Men gårsdagens regningen samlere har fået klogt.
Hvis folk gå konkurs, får kreditorerne stort set intet.
Så hvorfor ikke finde ud af en måde at få folk til at frivilligt betaler meget mere, end de ellers ville ved at gå gennem konkurs?
Så i dag, maskerade i går regningen samlere ofte som “non profit kredit rådgivere”.
Virksomhed skal være godt for disse “ikke overskud”, fordi de er ude på internettet betale $10 pr bly for potentielle gæld konsolidering klienter!
Deres “komme” forbrugeren er “ikke erklære konkurs! Det vil ØDELÆGGE dit kredit og koste dig penge! Brug vores gratis service i stedet.”
Der er ikke sådan noget som en gratis frokost selvfølgelig.
Hvad intetanende forbrugere ikke ved er at bruge disse tjenester kan ødelægge deres kredit alligevel.
Og disse “frie ydelser” bliver betalt smuk provisioner på hver dollar indsamler fra dig!
Derefter rapporterer de præcis, hvad de har gjort til kreditoplysningsbureauer virksomheder og potentielle kreditorer i fremtiden kan betragte dig en potentielt VÆRRE kandidat end en tidligere konkurs person fordi hvis de udvider du kredit og du falder på hårde tider igen, du stil har mulighed for at gå gennem konkurs!
Lær dine rettigheder.
Det er muligt for almindelige mennesker med computer og printer til at bruge loven til at “slikke regningen samlere med et stempel!”
Uden at opgive dine personlige oplysninger, uden en kredit rådgivning fast “rotte” på dig, er det muligt at opnå de samme resultater, som andre har brugt dyre advokater for at opnå – når du kender dine rettigheder!
Rengøring din kredit rapport er noget du kan gøre.
Afbetale gæld for øre på dollaren er noget du kan gøre.
Uddanne dig selv på websteder om gratis kredit reparation teknikker som… og pas på dagens lovforslaget Collector ulve i ikke Profit fåreklæder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *