Kælderen imprægnering – få klar til regn

Lyde – en ad gangen, en drop-drop, eller tunge rush eller stænk. Ahh, solen er væk, regnfulde dage er her! Tag, tagrender og nedløbsrør funktion i harmoni til at holde os sikkert og tørt under en regnskyl. Regnvand ruller ned vores tagene; meget gerne det ned ad bjergene. Det er derefter indsamles i tagrender, før de er kanaliseret ind i nedløbsrør som vandfald. Alle disse viser hvad tagdækning og imprægnering handler om.

1. mere beskyttelse

Imprægnering er mere end bare kanalisering af vand fra vores tagene. Den forhindrer omfattende vand ind i huset gennem et stof program specielt designet til imprægnering.

2. begrebet

Dybest set, for at sikre, at kælderen imprægnering, må man tage to skridt. Det første skridt er at montere en meget pålidelig afløbssystemet. Dette skyldes, at hvis din dræning system bliver tilstoppet med blade eller simpelthen ikke kan håndtere mængden vandkapacitet, vand vil ophobes i stedet for at være pænt cyphoned væk.

Selvfølgelig selv med den bedste rendestenen og tag, trænger vand stadig jorden naturligt når det regner, fordi ikke alle regn vil falde på dit hus, nogle vil falde omkring det, måske på din forreste eller baghave, eller dine naboer værftet.

Enten måde, hvis for meget vand bevares i jorden, muligheden for vand ind i din lær mere kælder eksisterer, og den eneste løsning er at have din kælder vandtæt.

3. aldrig igen – finde kilden!

Før du gør kælderen imprægnering, er det et must at du finde årsag til lækage først

-Er der en revne i væggen?

-Var hus bygget med svage strukturer?

-Er farvande uden for oversvømmelser og forårsager for meget pres?

For at afsløre nogen af disse problemer, skal du kontrollere dit hus grundigt. Normalt, vand vil trænge ind på områder hvor der er revner, normalt på gulvet eller på væggene i kælderen området. Gøre alle disse ting før du anvender kælderen imprægnering.

Den ulykkelige del er, at faktisk anvende en frakke af fugtisolering, du nødt til at grave mindst seks fødder lige ved siden af væggen. Vandtætning blandingen skal anvendes direkte på ydersiden af kælder væg – det kan ikke bare hældes på jorden ved siden af din kælder! Dette er en meget fysisk opgave og så helt ærligt du burde leje en handyman eller endnu bedre, kontakt en tjeneste for at gøre dette for dig. Tjenesten vil komme med den ekstra fordel giver dig en garanti for tjenester, der tilbydes der garanterer du ikke vil opleve problemet igen angives beløbet af tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.